Coronabeleid vanaf 7 april 2021

Back to Berichten

Coronabeleid vanaf 7 april 2021

Coronabeleid vanaf 7 april 2021

 

Vanaf 7 april zijn de advocaten als uitgangspunt weer op kantoor werkzaam en staan zij daar ook cliënten te woord. Onze dienstverlening is daarmee op normaal niveau. Verder geldt het navolgende;

 

  • Wij aan ervan uit dat u niet naar kantoor komt als u klachten heeft die op corona kunnen wijzen;
  • Wij gaan ervan uit dat u zoveel mogelijk alleen komt. U kunt bij een gesprek op kantoor uw mobiele telefoon op tafel leggen, zodat iemand anders mee kan luisteren. Als u wilt dat iemand anders meekomt naar kantoor verzoeken wij u hierover vooraf contact op te nemen;
  • Wij kunnen u helaas geen koffie, thee of water aanbieden om zodoende het risico op besmetting zo laag mogelijk te houden. Het staat u uiteraard vrij zelf een flesje water bijvoorbeeld mee te nemen;
  • Wij verzoeken u bij binnenkomst uw handen te ontsmetten. Er staat een fles hand-gel op de balie.

 

De meeste zittingen hebben wij bij de rechtbank Breda en deze rechtbank houdt fysieke zittingen in familie- en jeugdzaken, waarbij uiteraard voorzorgmaatregelen met het oog op het coronavirus zijn getroffen. Als één van de belanghebbenden bij een zitting corona heeft, dan wel in quarantaine zit, wordt aanwezigheid middels (video) belcontact geregeld, zodat de zitting toch door kan gaan.

Familie- en jeugdzaken zijn besloten, wat betekent dat derden hierbij niet aanwezig mogen zijn. Als u het prettig vindt dat u begeleid wordt en dat er iemand op de gang op u wacht, kunt u een verzoek indienen bij de rechtbank. Wij verwijzen u hiervoor naar de site van rechtspraak en het daarop gepubliceerde formulier. Wij kunnen voor toegang tot het gebouw van de rechtbank van derden geen verantwoordelijkheid nemen.

Share this post

Back to Berichten