Advocaten

Over Ons


mw. mr. I. Avontuur
avontuur@avontuurczarnota.nl
KvK 73552321

Mijn opleiding tot jurist heb ik genoten aan de universiteit in Tilburg. Ik heb mijn studie in 1991 afgerond. Nadien ben ik enkele jaren verbonden geweest aan het Bureau voor Rechtshulp in Zeeland.

Vanaf 1994 ben ik werkzaam als advocaat, aanvankelijk in Breda en vanaf 1 maart 2012 in Oosterhout. Mijn motto bij het verlenen van rechtsbijstand is dat u niet tegenover mij zit omdat u antwoord wilt krijgen op een juridische vraag, maar een oplossing voor uw probleem. Vanuit die gedachte wordt de rechtshulp zo praktisch en doelmatig mogelijk ingestoken.

Ik ben ook gespecialiseerd in hoog-conflictscheidingen, huiselijk geweld en oudervervreemding. Bij de aanpak van deze zaken maak ik gebruik van best practices zoals die in Canada zijn ontwikkeld door advocaten die werkzaam zijn in het familierecht. In Nederland staat een evidence based aanpak van dit type zaken namelijk nog in de kinderschoenen. Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen.

mw. mr. M. Czarnota
czarnota@avontuurczarnota.nl
KvK 67117198

Na het afronden van mijn opleiding Nederlands Recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en de master Law & Economics aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, de Universiteit Gent (België) en Università di Bologna (Italië) ben ik werkzaam geweest op een drietal middelgrote kantoren gelegen in Zuid-Holland en Noord- Brabant.

Het personen- en familierecht raakt de diepste kern. Het is het leven van alledag en staat dicht naast je. Het persoonlijke contact met de cliënt, het gevoel dat je mensen kunt helpen in een moeilijke fase in hun leven of juist door goed juridisch advies problemen kunt voorkomen geeft veel voldoening.

Het is een uitdaging om de wensen van de cliënt om te zetten in juridisch haalbare oplossingen. Dit vergt nauw persoonlijk contact met de cliënt en je kunnen verplaatsen in de positie van de cliënt.

Familierecht

U kunt bij ons kantoor terecht, als particulier en als ondernemer, voor alle vragen die zich op het terrein van familierecht begeven.

Over Familierecht »

Mediation

Ons kantoor biedt mediation in het familierecht aan. Onder omstandigheden is het mogelijk om een afspraak buiten kantoortijd te maken.

Over Mediation »

Tarieven

De kosten voor een advocaat in Oosterhout zijn vaak onverwachte uitgaven waar u niet op heeft gerekend. Vooraf te weten wat het gaat kosten?

Onze Tarieven »